ksiazki_jezykowe_warszawa

Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)

9788302135934
75,15 zł
Brutto realizacja 3-5 dni + wysyłka
6 egz.

 
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor
Anna Kmiołek
Rok wydania
2015
Rodzaj oprawy
Miękka
Brak opini
Produkt dodany do ulubionych