Twój koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Usługi żywieniowe w hotelarstwie podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)
9788302136344
65,70 zł
Brutto
realizacja 3-5 dni + wysyłka
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
- Autor
- Bożena Granecka-Wrzosek
- Rok wydania
- 2013
- Rodzaj oprawy
- Miękka
Brak opini