ksiazki_jezykowe_warszawa

Usługi żywieniowe w hotelarstwie podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)

9788302136344
65,70 zł
Brutto realizacja 3-5 dni + wysyłka
7 egz.

 
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Autor
Bożena Granecka-Wrzosek
Rok wydania
2013
Rodzaj oprawy
Miękka
Brak opini
Produkt dodany do ulubionych