Twój koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik/technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4 (S)
9788302157424
62,83 zł
Brutto
realizacja 3-5 dni + wysyłka
Podręcznik skierowany do uczniów klas 1–3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik logistyk. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.31 (Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych).
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy i zadań, które pozwalają kształtować umiejętności praktyczne związane z organizowaniem transportu. Zagadnienia z zakresu zarządzania środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych zostały zilustrowane za pomocą przejrzystych schematów i tabel oraz zdjęć. Publikacja zawiera liczne pytania kontrolne, które pomogą uczniowi sprawdzić poziom przyswojenia wiedzy. Można ją wykorzystać do przygotowania kandydatów do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje.
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy i zadań, które pozwalają kształtować umiejętności praktyczne związane z organizowaniem transportu. Zagadnienia z zakresu zarządzania środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych zostały zilustrowane za pomocą przejrzystych schematów i tabel oraz zdjęć. Publikacja zawiera liczne pytania kontrolne, które pomogą uczniowi sprawdzić poziom przyswojenia wiedzy. Można ją wykorzystać do przygotowania kandydatów do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje.
- Autor
- Magdalena Kaźmierczak
- Rok wydania
- 2020
- Rodzaj oprawy
- Miękka
Brak opini