ksiazki_jezykowe_warszawa

Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik/technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4 (S)

9788302157424
62,83 zł
Brutto realizacja 3-5 dni + wysyłka
5 egz.

 
Podręcznik skierowany do uczniów klas 1–3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik logistyk. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.31 (Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych).

Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy i zadań, które pozwalają kształtować umiejętności praktyczne związane z organizowaniem transportu. Zagadnienia z zakresu zarządzania środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych zostały zilustrowane za pomocą przejrzystych schematów i tabel oraz zdjęć. Publikacja zawiera liczne pytania kontrolne, które pomogą uczniowi sprawdzić poziom przyswojenia wiedzy. Można ją wykorzystać do przygotowania kandydatów do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje.
Autor
Magdalena Kaźmierczak
Rok wydania
2020
Rodzaj oprawy
Miękka
Brak opini
Produkt dodany do ulubionych