Twój koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Nowy
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik (S)
9788302157110
Ostatnie sztuki w magazynie
47,26 zł
Brutto
realizacja 3-5 dni + wysyłka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.
- Autor
- Krystyna Jarosz
- Rok wydania
- 2016
- Rodzaj oprawy
- Miękka
Brak opini